wandelhotel 3

Zuid-Limburg: het mooiste wandelgebied, dat u zich kunt wensen. En dat op nog geen dagreis afstand van huis!
Alleen al rond het dorp Epen vindt u zo'n 150 kilometer aan wandelpaden, die u door weilanden, bossen, gehuchten en dorpjes voeren, maar ook door prachtige dalen en over heuveltoppen met panoramische uitzichten.

Zuid Limburg 2

In het hotel vindt u een gemoedelijke sfeer zonder franje. Een huiselijke omgeving waarin u zich, na het genieten van de prachtige natuur of een van de vele bezienswaardigheden in de omgeving, heerlijk kunt ontspannen in het authentieke cafeetje met regelmatig wisselende bierkaart, in de lounge op de 1e etage, in de tuin of op het terras.
De hotelkamers zijn verzorgd eenvoudig en voorzien van wastafel (met gebruik van douche en toilet op de gang).
Enkele kamers beschikken over eigen sanitair. (Zie prijslijst.) Ook is een aantal kamers voorzien van tv.

Zuid Limburg 3

Er zijn voldoende spelletjes, boeken en tijdschriften, waarmee u de avond aangenaam kunt doorbrengen. Verder liggen er tal van folders met informatie over bezienswaardigheden, musea, markten, fietsroutes en dergelijke.

Zuid Limburg 4

Voor advies en informatie over de wandelmogelijkheden in de omgeving bent u aan het goede adres: Buiten allerlei kaartmateriaal en wandelboekjes (ter inzage) zijn er 14 eigen ontworpen routes. Iedere routebeschrijving is voorzien van een bijbehorend routekaartje. De routes beginnen en eindigen, met uitzondering van kloosterroute deel 2, allemaal bij de hoteldeur en variëren in lengte van 5 tot 36 kilometer (zie beknopte routebeschrijving). Bij regen of na nat weer zijn voor alle routes stevige profielschoenen noodzakelijk.

Zuid Limburg 5

© 2019 - Wandelhotel In 't groene dal - Epen